Afsluiting jeugdschaakseizoen op 16 juli

Van 16 juli gaan we een leuke afsluiting van dit seizoen maken. De prijzen hoeven we niet meer thuis langs te brengen zodat je papa of mama een foto van de uitreiking kan maken, want op 16 juli mogen de ouders wel mee naar binnen op het Jan Tinbergen College. Dat is maar goed ook, want we hebben de ouders nodig!

We zijn namelijk niet de hele avond bezig met prijzen uitreiken, we gaan ook een leuke activiteit doen. Daar beginnen we mee om 18.30 uur. Zorg dus dat jullie op tijd zijn, de inloop is vanaf 18.15 uur. Samen met je papa of je mama ga je het opnemen tegen de andere kinderen met hun vader of moeder op het schaakbord. Dat doen we in combinatie met het ‘Hands & Brains’-principe, de ouders wijzen het stuk aan waar mee je moet zetten, de kinderen voeren de zet uit.

We kunnen ons goed voorstellen dat er ouders zijn die het ondanks dat het coronavirus aan terrein lijkt te verliezen, nog niet prettig vinden om in een groter gezelschap te zijn. Om dus een goede inschatting te kunnen maken of de activiteit in de bedachte opzet door kan gaan, geldt voor 16 juli dat het nodig is om aan te melden dat jullie er zullen zijn; doet dat het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk zondag11 juli bij Frank Lambregts (frank@depion.nl). Geef daarbij aan met hoeveel jullie komen. Dat helpt ons bovendien een goede inschatting te maken om te kunnen zorgen voor een hapje en een drankje.

Naast deze activiteit en de prijsuitreiking die omstreeks 19.30 uur zal beginnen, willen we ook proberen om met alle jeugdleden, de vrijwilligers en de trainers een groepsfoto te maken. Dus we hopen dat veel van jullie er zullen zijn! De groepsfoto is de afsluiting van de avond en zal direct na de prijsuitreiking gemaakt worden.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben over 16 juli, stuur gerust een berichtje naar Frank Lambregts.