Eerste seizoenshelft nadert zijn einde

In de B- en C-groep van de interne competitie van de senioren zijn de kampioenschappen ondertussen wel beslist, maar in de A-groep ligt het nog open.
Morgen (20 december) staat de beslissende ronde op het programma zo lijkt het. Ivo Kok heeft bij winst tegen de voorzitter de beste papieren, hoewel Koen Riemens en Lewon Gevorkjan nog op gelijke hoogte kunnen komen wat betreft wedstrijdpunten. Doordat Ivo gewonnen heeft van Lewon, blijft hij Lewon in ieder geval voor. Koen en Lewon moeten nog tegen elkaar spelen, die wedstrijd zal ook spannend worden als Koen ook zijn overige partijen nog weet te winnen. 

In de C-groep kan Marieke van Essen nog een 100% score halen door te winnen van Xandar van Gentevoort. Beiden gaan ze momenteel met sprongen vooruit op schaakgebied!
In de B-groep maakt René van den Broek zijn favorietenrol waar en kan ongeslagen kampioen worden.

Na de ronde van 20 december volgt nog een ronde op 3 januari, direct na de nieuwjaarsreceptie op het JTC. Een heel aantal partijen zijn echter vooruitgespeeld, waarvoor dank namens de wedstrijdleider. De stand van het Open Kampioenschap wordt een dezer ook volledig bijgewerkt, inclusief de externe resultaten.

De partijen die staan voor morgen: