Externe De Pion 7 oktober

Vandaag speelden 3 teams van De Pion hun thuis wedstrijd bij de Black Horse. Voor De Pion 2 de 1e wedstrijd van het seizoen en voor de jeugdspelers van De Pion 3 de eerste wedstrijd ooit in de KNSB competitie!

De Pion 2 speelde de ‘stadsderby’ tegen het RSG 1. Het werd een spannende wedstrijd maar tenslotte ging het Roosendaalsch Schaak Genootschap er met de overwinning van door. De individuele uitslagen staan hier.

Bij De Pion 1 was het minder spannend. RSR Ivoren Toren 1 was gewoon een maatje te groot. Een gemiddeld ELO verschil van meer dan 200 punten sprak boekdelen. Een 2-6 nederlaag was ons deel. Hier kunt u de uitslag nog eens nazien.

De jeugd heeft de toekomst is het gezegde en zo bleek vandaag eens te meer! De jeugdige spelers van De Pion 3 deden het uitstekend. Er werd rustig gespeeld en dat zorgde dan ook voor een hele mooie 4.5-3.5 overwinning op het team van Bergen op Zoom 2. Lees hier de individuele uitslagen nog maar eens na.

Felicitaties dus aan het team van De Pion 3 voor hun prachtige overwinning. Hopelijk inspireert dit de andere teams om in één van de volgende ronden ook een overwinning te pakken!

Uiteraard heeft uwer voorzitter weer een paar kiekjes geschoten.