Hoogeveen 22 – dag 4

We begonnen de dag met “Highway to hell”. Nee, niet de weg van park Westerbergen naar de speelzaal, maar het nummer van AC/DC wat op volle kracht door de JBL speaker klonk. Prima geluidje voor Erik zijn zoetgevoosde oortjes.

De dag begon erg mistig maar gelukkig klaarde het vrij snel op. Dian en Erik maakten een mooie wandeling over het Kraaienpad en bewonderden de vele paddenstoelen. Mila, de vrouw van Jeroen won haar partij. Uiteraard kwam ze dan ook heel blij het zenuw(pees)centrum binnen gelopen. Rond 11 uur, de zon was al goed doorgebroken, had Frans nog een online vergadering. Ook Huub, die net als Peter als vroeg aanwezig was, zat aan her werk.

In de namiddag alweer een lekkere portie bitterballen. Ja, riep Jeroen, laten we er maar een gewoonte van maken! De partijen bij de Open waren al redelijk vroeg klaar. Met hulp van een ieder werd snel de zaal in orde gemaakt en zo konden we al voor achten terug naar ons huisje. Daar aangekomen wachtte ons een volle pan heerlijke bami. Biertje erbij en je hebt een koningsmaal.