Hoogeveen Schaken dag 6

Het koffiezet apparaat is stuk riep Frans gisterenmorgen bij het ontbijt. Onze technische man, Erik, kwam uiteraard snel kijken. HĂ© Frans, je moet wel water in het reservoir doen en niet de kan met water op het plaatje zetten…. Een paar minuten later hadden we weer heerlijke koffie.

Het werd overigens een dag met incidenten; notaties die niet bijgewerkt waren, live borden die in de uitzending omgewisseld waren en spelers die aangaven liever niet tegen elkaar te willen spelen. Ja je hebt soms van die dagen.

Er zijn een aantal manieren om je auto dicht bij de speelzaal te mogen parkeren. Zo bezitten wij over een parkeerontheffing waarmee we de auto recht voor het stadhuis kunnen zetten. Maar ook de wethouders hebben, achter het stadhuis, hun eigen parking. Zo kwam dus het idee op om dan maar wethouder van Hoogeveen te worden; scheelt weer een aanvraag 🙂

Bij de dames is het reuze spannend. Drie spelers op 3 punten en 4 op 2,5 punten. Met nog 2 ronden te gaan is er dus nog van alles mogelijk. Vooral kijken dus!

Het is herfst en dat merk je goed. Veel wind en regen. Daarom zaten we gisteravond aan de jachtschotel, wederom bij eetcafé de Beurs. Ree en haas met aardappel puree en rode kool. Heerlijk. Zoals gebruikelijk sloten we weer af met een heerlijk toetje.