HZ Toernooi 2022

Gisterenavond was uwer voorzitter even op bezoek bij het HZ toernooi in Vlissingen. Nadat het toernooi 2 jaar lang geen doorgang had kunnen vinden vanwege de corona maatregelen was het goed om te zien dat de zaal weer helemaal vol zat!

Vele schaakliefhebbers hebben de weg naar Vlissingen weer gevonden en zij kunnen genieten van zon, strand en (uiteraard) veel schaakplezier. En na de partij is het aan de bar nog goed toeven en is er – ook buiten – volop plaats om te analyseren. Deze keer – met dank aan DGT – maar liefst 24 live borden dus ook vanaf thuis is e.e.a. goed te volgen. 

Live aanwezig zijn is echter wel zo leuk. Zo waren gisteren Jacques Smits en Ted van Eck op bezoek en ook Oliver de Hert was aanwezig. Het toernooi duurt nog tot en met zaterdag dus mocht je in de buurt zijn ga zeker eens een kijkje nemen. 

Uiteraard heb ik weer een aantal foto’s gemaakt welke hier te bekijken zijn. Uiteraard heb ik Henk Alberts, AndrĂ© van der Laar en Nico Kloosterboer op de gevoelige plaat vastgelegd.