Schaak-Off, het vervolg

Al enige tijd geleden, 17 september, werd de lokale voorronde van de Schaak-Off gespeeld bij De Pion. Een viertal spelers is doorgegaan naar de provinciale finale. Deze zijn ondertussen ook gespeeld en niet onverdienstelijk!

Pim Eerens speelde in Groep A bij de NBSB-finale en won daar alle partijen; Dat betekent dat hij naar de landelijke finale mag gaan. Die vindt plaats volgende week zaterdag in Amersfoort. Ons oudste lid Theo Potjes heeft in Groep E 1 punt weten te halen, niet genoeg om door te gaan naar landelijke finale, maar gelukkig niet zonder winstpartij weer huiswaarts.

Twee niet-leden die zich bij ons hebben gekwalificeerd hebben ook goed gespeeld bij de provinciale finale. Yoshi Martodihardjo wist in Groep G 2,5 punt te scoren. Hiermee werd hij gedeeld eerste en kwalificeerde zich ook voor de landelijke finale. Stijn Goorden heeft in Groep H 2 punten gehaald, net onvoldoende om zijn groep te winnen. Dat scheelde een remise. Zonde, maar een goede ervaring!

Je kunt het vervolg het beste volgen via https://schaakbond.nl/schakers/schaakoff blijkt nu. Daar zijn ook, verstopt in de tekst, de uitslagen terug te vinden. We wensen Pim en Yoshi heel veel succes volgende week zaterdag!