Schaken op het JTC

Leuk dat je via het Jan Tinbergen College meer informatie over onze schaakvereniging zoekt.

Kun je deze puzzel oplossen?
https://lichess.org/training/frame?theme=brown&bg=dark

Nee? Dan gaan de schaaklessen die we jou kunnen aanbieden zeker helpen!

Bij de jeugdafdeling is iedereen welkom die al kan schaken of die wil leren schaken. Nieuwe leden kunnen gewoon naar het Jan Tinbergen College komen op vrijdagavond waar we van half zeven tot acht spelen. Je mag een maandje proberen en daarna besluit je of je wel of geen lid wilt worden.

In september starten er altijd nieuwe cursussen en de kosten voor één jaar schaakles (25 lessen van een uur, inclusief examen) bedragen 55 euro voor alle lessen. Door het jaar heen kunnen kinderen altijd instromen bij de schaaklessen. De contributie voor jeugdleden bedraagt 45 euro per seizoen. De schaaklessen zijn van 18:30 tot 19:20 uur en die kosten 55 euro per seizoen. Zolang je leerling bent op het Jan Tinbergen College, krijg je overigens een mooie korting op de genoemde kosten. Na de schaakles worden er onderling partijtjes gespeeld.

Naast het kunnen volgen van schaaklessen, heeft een lidmaatschap bij een vereniging nog meer voordelen! Zo kun je meedoen aan echte schaaktoernooien door het hele land, kun je meedoen aan Brabantse en Nederlandse kampioenschappen, en nog veel meer.

Neem een kijkje op de jeugdpagina voor een goed beeld van onze jeugdafdeling. Neem contact op met Frank Lambregts (frank@depion.nl) voor meer informatie.