Start van het schaakseizoen

Aanstaande vrijdag gaat het schaakseizoen echt van start; voor zowel de senioren als jeugd staat dan de eerste avond op de planning. Zowel de jeugd als de senioren hebben dit weekend hier over per e-mail bericht gehad, maar de hoogtepunten hieruit voor degene die het toch gemist hebben:

Jeugd

We starten om 18.30 uur met de schaaklessen op het Jan Tinbergen College. Na de schaaklessen, volgt er het schaken voor de competitie omstreeks 19.30 uur. Tussen de schaaklessen en de competitie door, kan er ook weer bij het winkeltje snoepjes gekocht worden.

Enkele aandachtspunten zijn:

  • Een potlood en gum moet zeker niet vergeten worden;
  • Kan er een keer niet naar het schaken gekomen worden, meld uw zoon/dochter dan af bij de jeugdleider, telefonisch (06-10288935) of per e-mail: frank@depion.nl 
  • Ouders mogen helaas nog niet mee naar binnen, in ieder geval tot eind september;
  • In de wandelgangen van het Jan Tinbergen College is een mondkapje dragen verplicht voor iedereen boven de 12 jaar.

Senioren

De senioren gaan dit jaar opnieuw proberen om volgens het nieuwe competitiesysteem te schaken, namelijk het Keizersysteem. Zij schaken vanaf 20.30 uur bij de Black Horse. Door het gebruik van het Keizersysteem, is aan- en/of afmelden verplicht en dient dit te gebeuren voor donderdagmiddag 12.00 uur; dat kan via de website https://interndepion.nl of per e-mail of whatsapp bij de competitieleider: frank@depion.nl (06-10288935)

Voor de senioren is het mogelijk om vanaf 24 september, geheel vrijblijvend aan te sluiten bij een kleine trainingssessie die steeds voorafgaand aan de clubavond start om 19.45 uur bij de Black Horse.

Op 17 september wordt niet geschaakt voor onze interne clubcompetitie, maar wordt er geschaakt voor de schaak-off van de KNSB: https://schaakoff.nl Aanmelden via die site is verplicht om deel te nemen.