Tweede speeldag District Cup

De tweede speeldag van de District Cup zit er weer op. Vandaag is er in de stappen 1 + 2, 3 en 4 gespeeld. In verband met het aantal deelnemers zijn de stappen 1 en 2 samengevoegd. Voor de uiteindelijke einduitslag na de vier speeldagen worden de resultaten wel apart voor de stappen gebruikt.

De tussenstand na eerste twee dagen zal binnenkort te vinden zijn onder het kopje ranglijst: https://de-pion-nieuw.demo1.fastware-hosting.com/district-cup

De uitslagen van vandaag zijn te vinden onder…

Stap 1 en 2: https://chess-results.com/tnr506178.aspx?lan=1&art=1

Stap 3: https://chess-results.com/tnr506179.aspx?lan=1&art=1

Stap 4: https://chess-results.com/tnr506180.aspx?lan=1&art=1

Leuk dat er veelvuldig gebruik is gemaakt van het grote schaakbord! Ook is er na de laatste ronde nog een kleine simultaanwedstrijd gehouden… waarbij de jeugdleider van de club behoorlijk moest aanpoten om onder de tijdsdruk een potje te winnen. Een aantal talentvolle schakers wisten hem te verslaan!

Er zijn wat minder kiekjes geschoten dan vorige keer, maar ze zijn hier te vinden: https://adf-foto.com/jalbum/Districts%20Cup%2012-1-2020/

De derde speeldag staat gepland op 16 februari. Op 15 maart, bij de vierde en laatste speeldag, worden de prijzen uitgereikt. In de einduitslag worden de beste drie resultaten van alle speeldagen gebruikt om tot de einduitslag te komen.