Feestavond

Gisterenavond werd in de Black Horse, onder het deskundig toezicht van de jury bestaande uit Jeannine Hermans en Patrick Peeters en met de lekkere hapjes van Eric Meeuwsen, de CBQ gehouden.
In totaal 7 teams streden om de eer van Beste Pion Quiz Team. Daarnaast werden op deze feestavond De Pion 1 en De Pion 2 in het zonnetje gezet vanwege het behalen van het kampioenschap in hun respectievelijke KNSB klasse. Aan het eind van de avond was er ook nog de uitreiking van de diverse club kampioenschaps prijzen.
Winnaar van de CBQ werd het team bestaande uit Ted van Eck, Jolanda en Kees van Hogeloon en Anny en Ad van den Brand. Alle deelnemers ontvingen uit handen van uwer voorzitter/quizmaster een kleinigheidje.
Uiteraard zijn van dit evenement – met dank ook aan Frans Peeters – weer een aantal foto’s gemaakt welke u hier kunt terug zien!

Feestavond

Op de feestavond werd eerst meneer Rongen in het zonnetje gezet door onze voorzitter. Meneer Rongen kan het vanwege zijn zeer hoge leeftijd niet meer redden om intern te spelen. Daarna werd onze nieuwe sponsor aan het grote publiek voorgesteld. Bij de jeugd kennen we hem al lang maar voor de senioren was zijn gezicht waarschijnlijk nieuw. Ger IJzermans en zijn echtgenote zijn de belangrijkste werknemers van de Landelijke Belangen Vereniging en het is de LBV die de komende vijf jaar onze vereniging financieel zal ondersteunen. Daarna was het de beurt aan dorpsgek Kees van Hogeloon. Deze keer had Kees een imitatie van Karin van K3 en we kwamen even niet bij van het lachen. Aan de vrouwentafel werd (zo heb ik gehoord) even gehoopt of gevreesd dat zijn broek af zou zakken. De individuele prijzen aan Peter Huijser (C-Groep), Stefan Colijn (B-Groep), René van den Broek (A-Groep) en Peter Kuijpers (Clubkampioen en Open Kampioen) werden daarna uitgereikt. Peter kan 18 juni geschiedenis schrijven als hij het snelschaakkampioenschap pakt. Al onze kampioenen zijn gehuldigd en volgens onze traditie ontvingen zij een beker gevuld met chocomel.
De avond werd gevuld met een ouderwetse quiz van Patrick Peeters en Jeanine. Van elke 75 jaar dat onze vereniging bestaat hadden zij een vraag en er werd fanatiek geprobeerd de eerste prijs binnen te halen. Die ging verrassend genoeg naar het team met Henk, Dustin en ma van Weersel, Bart Peeters, Bas Robben en Jaap van Dooren. De foto’s kun je vinden in het fotoarchief rechtsbovenaan of door een klik op Peter. Als je foto’s wil afdrukken, kun je mij beter om de originele foto vragen, want de foto’s zijn tot 25% verkleind.

Geef een reactie

Feestavond!!

Niet vergeten!! Morgenavond (vrijdag 4 juni) is het tijd voor de jaarlijkse feestavond!

Geef een reactie