Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen vrijdag heeft bij de jeugd de nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. Onder het genot van een hapje en een drankje is er hand & brain schaak gespeeld.

Bij deze ludieke vorm van schaak speel je in teams van 2, bestaand uit de hand en een brain. De brain moet een stuk opnoemen, waarmee de hand vervolgens moet zetten. Een voorbeeld om aan te geven hoe lastig dit is: als de brain pion zegt, dan zijn er voor de hand al gelijk meer dan 8 mogelijkheden om uit te kiezen. Probeer dan maar eens het plan van je medespeler door te hebben!

Later op de avond zijn de prijzen van de najaarscompetitie uitgereikt aan de winnaars. De duim is verdiend gewonnen door Mandy Uijtdewilligen.

De vrijwilligers zijn tevens in het zonnetje gezet voor hun geweldige inzet gedurende dit jaar. Bedankt allemaal!

Onze voorzitter heeft zoals gewoonlijk een aantal foto’s gemaakt.

De prijswinnaars in de competitie:

A groep:
Joshua Prevoo
Xandar van Gentevoort
Jesper Fidder

B groep:
Vincent Wang
Micha Huibregtse
Dilan Wullems

C groep:
Vincent Bookelaar
Maroua al Jarbouchi
Cas de Witte

D groep:
Evas de la Fuente
Bob de Koning
Aleksandr van Baal

E groep:
Noah Wesseling
Jibbe Buckens
Gijs de Vroomen

F groep:
Max van Beers
Luuk Machielse
Luuk Kosten

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie aanstaande vrijdag 6 januari is op de dependance van het JTC aan de Azaleastraat. Het is van 19:00 tot 20:00 uur. De locatie is het best te bereiken via de Voorstraat. Helemaal aan het eind van de Voorstraat kun je rechtsaf het schoolplein op. Daar kun je ook je auto of fiets parkeren. Iedereen is van harte welkom. Er is een hapje en een drankje en we spelen wat partijtjes schuifschaak. Alle leden hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen als alles goed is gegaan.

Geef een reactie