Prijsuitreiking Jeugd

Gisteren werden de prijzen uitgereikt voor de winterhelft van de competitie. Het is al enige tijd lente, maar door de coronaperikelen moest er nog wat geschoven worden. Nu zo vlak voor de meivakantie, was de competitie afgerond en konden we weer volop prijzen uitreiken. Voor en na de prijsuitreiking kon er surpriseschaak worden gedaan! Aan de hand van een rad kwamen er steeds van allerlei verrassingen voorbij die de partijtjes een verrassende wending konden geven. Van alle stukken verdwijnen van de derde rij, torens bewegen als paarden of ruil de koningen van plek tot aan wit wint of zwart wint.

Na een goed half uur schaken, begonnen we met de prijsuitreiking:

De C-groep:
1. Amin Almatni
2. Pepijn de Grauw
3. Luca Scognamiglio

De B-groep:
1. Dilan Wullems
2. Evas de la Fuente
3. Stijn Dorst

De A-groep:
1. Thimo Linders
2. Tano van Schilt
3. Jaiman Wullems

Daarnaast hadden we nog een leuke attentie (een boek over Simon de Schaker, een leuke boekenreeks voor iedereen die van lezen en schaken houdt) voor de kinderen die mee hadden gedaan aan Sjors Sportief, welkom bij de vereniging! Onder meer de kinderen van oud-jeugdkampioen Gerben Rampaart zijn er bij gekomen. Wie weet komt de volgende generatie over een tijdje op de wisselbeker!

Bovendien hebben we nog een Duim uitgereikt. Die reiken we vaak maar 1x per seizoen uit aan een jeugdlid die een voorbeeld voor de anderen is, of als opbeurende prijs voor iemand die er vaak is, veel probeert te winnen maar het niet echt wil lukken. Ditmaal ging de Duim naar Max van Beers. Door wat reglementaire uitslagen viel hij net buiten de boot. Zeur natuurlijk dus daarvoor deze aanmoedingsprijs ditmaal.

Ad Bruijns heeft foto’s gemaakt bij de prijsuitreiking. Die kunnen hier gevonden worden: https://adf-foto.com/jalbum/Prijsuitreiking%20Winterkampioenschap%2022-4-2022/

Rick Oerlemans

Prijsuitreiking Jeugd

Vandaag was de prijsuitreiking van de eerste helft van de competitie van de jeugd. In alle vijf groepen waren er drie bekers. Alle uitslagen zijn nog eens na te lezen op Chess-Results. Vanuit de A-Groep kun je meteen doorklikken naar de andere groepen. De duim voor het beste lid van het afgelopen jaar ging naar Rick Oerlemans. Herman gaat nu de nieuwe indeling maken waarmee we vanaf volgende week vrijdag mee aan de slag gaan.

Onze hoffotograaf heeft alle prijswinnaars op de foto gezet.

Geef een reactie

Prijsuitreiking Jeugd

Afgelopen vrijdag hebben we de prijsuitreiking gehad van de jeugd. In zes groepen hebben we drie bekers uitgedeeld, in totaal dus 18 bekers. De duim ging deze keer naar Aukje Buijsen. Aukje moet elke week maar opboksen tegen al die grote meiden en dat valt niet mee. Ze heeft al haar wedstrijden keurig gespeeld.
De eindstanden van al onze competities blijven bewaard op www.chess-results.com. Ook van de senioren uiteraard. Je kunt zoeken naar “De Pion” bij het zoeken naar een toernooi, maar je kunt ook zoeken op naam. Een aantal foto’s van de prijsuitreiking bij de jeugd heb ik geplaatst, maar naar de andere moet ik nog even op zoek!

Geef een reactie

Prijsuitreiking Jeugd

Afgelopen vrijdag hadden we de prijsuitreiking van de jeugd. In de verschillende groepen (A tot en met E) vielen er twintig spelers in de prijzen. Op de jeugdpagins’s kun je terugvinden wie dat allemaal waren. De extra prijs is De Duim. De Duim is een prijs van de jeugdleiders voor het meest voorbeeldige lid en die ging deze keer naar Ryan van Toren. De foto’s zijn te bekijken in ons fotoarchief.

Geef een reactie