Roosendaals Treffen

Komende zondag, 17 september, vindt in de Roosendaalse binnenstad weer het Roosendaals Treffen plaats van 12.00 tot 17.00 uur. Maar liefst 140 organisaties hebben zich aangemeld waaronder ook SV De Pion.

Wij staan in zone E, kraam E20.  Vanaf 10.00 kan er begonnen worden met het inrichten van de kramen. Uiteraard gaan wij onze (2) kramen weer inrichten met een aantal schaakborden zodat er lekker geschaakt kan worden zodat een ieder een lekker potje kan spelen en zodoende kennis kan maken met onze sport!

Locatie E20 bevindt zich op de Oude Markt ongeveer voor de Postkoets en aan de overkant van de doorgang naar de Parrotia. Volgens mij hebben wij hier de vorige keer (maar dat is al weer een aantal jaar geleden) ook gestaan. Ik hoop dat velen van u de weg naar onze kraam weten te vinden!

Roosendaals Treffen

Morgen (zondag) staan we met een stand op het Roosendaals Treffen. Er is groot schaakspel met een enorm bord dat gemaakt is door Mathijs Mathijsse, je kunt spelen tegen de wereldkampioen computerschaak Junior 10 of je kunt een partijtje spelen dat live op internet te volgen is via www.livechess.nl. Kom lekker langs voor een bakje of een potje schaak.

Geef een reactie